O nama

Lorem ipsum dolor si ametPoliklinika Sara-Vita se nalazi u Importanne centre, ulica Zmaja od Bosne br. 7/III, Sarajevo.

Vlasnik Poliklinike Sara-Vita i glavni koordinator svih usluga je Prim. dr Emina Sarajlija-Pavlović, renomirani ginekolog i akušer, koja je prije otvaranja privatne poliklinike živjela dvadeset godina u Engleskoj. Radila je u vodećim Univerzitetskim bolnicama u Londonu, ( Whittington Hospital, Newham Hospital, Northwick Park and St.Mark's Hospital i dr.). Posljednjih osam godina radila je u Privatnoj Bolnici u Londonu i Privatnoj Ginekološkoj klinici u Harley Street. Za to vrijeme Prim. dr Emina Sarajlija-Pavlović je postigla reputaciju poznatog i priznatog ginekologa u Londonu.

Prim.dr Sarajlija-Pavlović se vratila u Sarajevo da ostvari svoju životnu ambiciju sa željom da primjenom svog bogatog iskustva stečenog u Engleskoj, svojim građanima pruži vrhunsku uslugu otvaranjem ginekološkog i akušerskog servisa za žene.

Operativni i ambulantni program Poliklinike Sara-Vita sastoji se od širokog spektra usluga iz ginekologije i opstetricije, opšte, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Osoblje Poliklinike čini veoma stručan tim doktora i sestara. Važno je naglasiti da Poliklinika Sara-Vita zahvaljujući stručnosti kao i opremljenosti najsavremenijom opremom, ima mogućnost kompletne dijagnostike i liječenja.

Bez obzira na razlog zbog kojeg ste odabrali da posjetite Polikliniku Sara-Vita, mi smo spremni da pružimo najbolji kvalitet medicinske usluge sa punom odgovornošču, povjerenjem i diskrecijom, kako bi bili sigurni da su svi naši pacijenti potpuno zadovoljni sa dobijenom uslugom.

Produženo radno vrijeme do večernjih sati omogučava našim pacijentima da dobiju uslugu u vrijeme koje njima najviše odgovara. Nudimo i mogućnost pregleda i konsultacija  bez najave, uz garanciju kvalitetne usluge, i visok nivo profesionalizma.

Briga o pacijentu je uvijek na prvom mjestu.

Keep in touch with us

Možemo Vam pomoći. Nazovite nas i zakažite pregled + 38733973441

Ukoliko imate pitanja biće nam drago da Vam odgovorimo na sva!