Operacije opšte i estetske hirurgije

Ginekologija

U našoj novotvorenoj operacijskoj sali, opremljenoj najmodernijim medicinskim uređajima u mogućnosti smo uspješno izvoditi u opštoj anesteziji, intravenskoj sedaciji i lokalnoj anesteziji slijedeće:
 • Operacije svih vrsta hernija: bedrena kila, preponska kila i kila prednjeg trbušnog zida
 • Operacije na žučnoj kesi, crvuljku
 • Operacije malignih i benignih tumora dojke
 • Operacija malignih i benignih tumora kože i potkožnog tkiva (ciste, lipomi, ateromi, perianalni abscess)
 • Operacije hemoroida, vericosne vene
 • Operacija uraslih noktiju, korekcije na noktima
 • Obrezivanje djece (sunečenje, cirkumcizija)
 • Usluge Estetske i Plastične hirurgije

 • Korekcija ušiju | Otoplastika

  Ovo je jedna od najjednostavnijih intervencija, koju svakako trebate uraditi ukoliko imate problem sa klempavim ili velikim ušima.Deformiteti ušne školjke mogu biti različiti: odstupajuće uho, nedostatak ili deformitet ušne hrskavice, deformitet ušne resice. Operacije se rade u loklanoj anesteziji. Operacija traje jedan sat i nema vidljivih ožiljaka. Nakon intervencije pacijent odmah ide kući. Zavoj se nosi sedam dana, kada se i skidaju konci. Posle intervencije nemate bolova.
  (Cijena 1200-1500 KM)

 • Uvećanje grudi (implantati)
 • Problem malih i relativno opuštenih grudi se rješava umetanjem implantanata. Ovo je jedna od najpopularnih operacija u estetskoj hirurgiji. U zavisnosti od kvaliteta kože, potkože i izbora proteza, operacija se radi ispod mišića ili ispod fascije mišića. Adekvatan izbor implantanata dovešće Vas do savršenih grudi. Budite informisani o vrsti implantanata koje "ugrađujete!
  Cijena 4.500-5.500 KM

 • Zamjena implantata dojki
 • Smanjenje i podizanje dojki

  Imate opuštene ili prevelike dojke i htjeli biste da se riješi Vaš problem. Rješenje Vašeg problema vraća Vam samopouzdanje i zadovoljniji ste sobom. Podizanje i smanjivanje grudi pripadaju grupi zahtjevnijih estetsko-rekonstruktivnih operacija, kojom dolazite do željenog oblika, veličine i izgleda grudi. Operacija traje nekoliko sati. Zahtjeva Vaše dobro opšte zdrastveno stanje. Na mjestu ožiljka nosite specijalne flastere 6 nedjelja, kada se uklanjaju.Ožiljci vremenom potpuno izblijede.

  U slučajevima kada su dojke opuštene i prazne, koža se redukuje, a volumen se nadoknadi implantatima, koji grudima daju dugogodišnju jedrinu. Ovo je operacija koja daje maksimalni estetski efekat.Podizanje grudi bi trebalo da uradite kada završite sa rađanjem i dojenjem. Smanjivanje grudi se savjetuje nakon 18 godine ukoliko njihova veličina narušava Vaše zdravlje u smislu, iskrivljenja kičme ili rana koje stvaraju trake od grudnjaka u predjelu ramena ili rana ispod dojki. U prvih godinu dana ne preporučuje se sunčanje grudi, jer može da naruši kvalitet ožiljka.
  Cijena 2.500-4.500 KM

 • Abdominoplastika
 • Kada razmišljate o svom stomaku, pomislite da bi Vam prijao stomak zategnut Posljedice trudnoća ili naglog mršavljenja ostaju vidljive na stomaku u vidu strija ili viška kože. Niste ni svesni, kako možete dobro da izgledate ralativno jednostavnim hirurškim postupkom. U uslovima opšte anestezije, rezom iznad pubičnog i u nivou preponskog regiona ukolni se višak kože do iznad pupka. Napravi se novi pupak, oblika po Vašoj želji (ovalni, romboidni, srcoliki....). zategnu se pravi i kosi mišići trbuha, tako da sa ovom tehnikom rješavamo i problem trbušnih kila, a istovremeno omogućimo Vam struk iz Vaših najvećih snova. U bolnici ostajete 24 sata zbog drenova koje imate. Dobijate steznik koji je prevencija od seroma i potpomaže zarastanje rane. Bol se eliminiše analgeticima i traje sedam dana. Konci se ne skidaju ili se skidaju 15 dana u zavisnosti od vrste stavljenih šavova.Ova operacija nije samo estetska potreba, nju možemo da smjestimo i u funkcionalnu, jer na ovaj način sprečavate nastanak kile ili rješavate problem trbušnih kila.
  Cijena 2.500-6.000 KM

 • Blefaroplastika- operacija kapaka

  Ova operacija daje licu odmorniji, zdraviji i ljepši izgled, „živahan pogled i bolje raspoloženje”. Spušteni gornji kapci i "vrećice" ispod očiju dodaju godine mladim ženama pa i muškarcima i ta lica uvek izgledaju umorno. Oko postaje otvorenije, a vi nemate osećaj “težine” u očima. Estetska korekcija kapaka je jedna od estetski najefektivnijih operacija koja se radi u lokalnoj anesteziji sa ili bez analgosedacije. Gornji i donji kapci se operišu zajedno ili odvojeno u zavisnosti od potrebe. Mogu se operisati bez rezova (transkonjuktivalno) kada se samo uklanja ili preuređuje masno tkivo. Ovaj tip operacije se primjenjuje kada nema viška kože, a ima viška masti. Kada postoji višak kože najčešće se operacija radi klasičnom - hirurškom tehnikom. Ukoliko je ugao oka spušten, u toku ove operacije se može ugao oka podići ili iskositi.Ožiljak se nalazi u naboru gornjeg kapka i neposredno ispod trepavica na donjem kapku. Ožiljak je vidljiv mjesec dana. Šminkanje je dozvoljeno deset dana nakon operacije. Konci se uklanjaju 5-og dana. Mjesec dana nosite naočare u slučaju sunčanih dana.
  Cijena 600-800 KM

 • Odstranjenje bradavica, mladeža, epitelioma, hygroma
 • Liposukcije, zatezanje stomaka
 • Da li ste zainteresovani da nosite nekoliko brojeva manju odjeću i da opet imate mladalačku figuru? Sigurno da jeste! To Vam može pružiti jedna od najpreciznijih i najbezbjednijih metoda u oblikovanju tijela, ukljanjanju viška kilograma, kao i zatezanju kože lica i tijela.Ultrazvučna liposukcija lica i tijela je idealna metoda koja se koristi za liječenje gojaznosti. Uklanja se višak masti i zateže koža i potpuno se preoblikuje tijelo i lice. Postupak ne oštećuje krvne sudove i nervna vlakna. Nemate modrica ni bolova. Isključena je mogućnost tromboza i masne embolije. Radi se u lokalnoj anesteziji.Ovom tehnikom se uklanja i do 20 kg u jednom danu. Nakon intervencije isključuje se iz ishrane: so, šećer, suhomesnati i hljebni proizvodi, alkoholna i gazirana pića. Nosite steznik mjesec dana i imate 20 limfnih masaža. Neposredno poslije intervencije neophono je što više da šetate. Sve u cilju uklanjanja otoka. Metabolizam se ubrzava, pa spontano gubljenje masti se nastavlja narednih godinu dana.

  Jedini način da se riješite velikog viška kilograma i brzo vratite svakodnevnim aktivnostima je ultrazvučna liposukcija, koja se osim u nekoliko svjetski priznatih klinika, jedinstveno primjenjuje i u našoj poliklinici.
  Cijena 800-3.000 KM

 • Botox
 • Fileri
 • Previjanje i obrada postoperativne rane

Keep in touch with us

Možemo Vam pomoći. Nazovite nas i zakažite pregled + 38733973441

Ukoliko imate pitanja biće nam drago da Vam odgovorimo na sva!