Zaka┼żite pregled

Ispunite Formu

Zbog jednostavnijeg pristupa i u┼ítede vremena, za naru─Źivanje tretmana i pregleda, postavljanje informativnih pitanja i savjeta, podsje─çaju─çi Vas da je diskrecija jedno od temeljnih na─Źela na┼íeg poslovanja, molimo Vas da nazovete na broj telefona: 033 973 441 ili 060 318 1601

    Sara Vita O nama

    Briga o pacijentu je uvijek na prvom mjestu. Nazovite nas i zaka┼żite pregled.

    Poliklinika Sara-Vita se nalazi u Importanne centre, ulica Zmaja od Bosne br. 7/III, Sarajevo.

    Vlasnik Poliklinike Sara-Vita i glavni koordinator svih usluga je Prim. dr Emina Sarajlija-Pavlovi─ç, renomirani ginekolog i aku┼íer, koja je prije otvaranja privatne poliklinike ┼żivjela dvadeset godina u Engleskoj. Radila je u vode─çim Univerzitetskim bolnicama u Londonu, ( Whittington Hospital, Newham Hospital, Northwick Park and St.Mark’s Hospital i dr.). Posljednjih osam godina radila je u Privatnoj Bolnici u Londonu i Privatnoj Ginekolo┼íkoj klinici u Harley Street. Za to vrijeme Prim. dr Emina Sarajlija-Pavlovi─ç je postigla reputaciju poznatog i priznatog ginekologa u Londonu.

    Prim.dr Sarajlija-Pavlovi─ç se vratila u Sarajevo da ostvari svoju ┼żivotnu ambiciju sa ┼żeljom da primjenom svog bogatog iskustva ste─Źenog u Engleskoj, svojim gra─Ĺanima pru┼żi vrhunsku uslugu otvaranjem ginekolo┼íkog i aku┼íerskog servisa za ┼żene.