O nama

Sara Vita O nama

Briga o pacijentu je uvijek na prvom mjestu. Nazovite nas i zaka┼żite pregled.

Poliklinika Sara-Vita se nalazi u Importanne Centar, Sarajevo, ulica Zmaja od Bosne br 7/lll.

Vlasnik Poliklinike Sara-Vita i glavni koordinator svih usluga je Prim. dr Emina Sarajlija-Pavlovi─ç, specijalista ginekolog i perinatolog, koja je prije otvaranja privatne poliklinike ┼żivjela dvadeset godina u Engleskoj. Radila je u vode─çim Univerzitetskim bolnicama u Londonu, ( Whittington Hospital, Newham Hospital, Northwick Park and St.Mark’s Hospital i dr.). Posljednjih deset godina radila je u Privatnoj Bolnici u Londonu i Privatnoj Ginekolo┼íkoj klinici u Harley Street. Za to vrijeme Prim. dr Emina Sarajlija-Pavlovi─ç je postigla reputaciju poznatog i priznatog ginekologa u Londonu.

Prim.dr Sarajlija-Pavlovi─ç, se vratila u Sarajevo da ostvari svoju ┼żivotnu ambiciju sa ┼żeljom da primjenom svog bogatog iskustva ste─Źenog u Engleskoj, svojim gra─Ĺanima pru┼żi vrhunsku uslugu otvaranjem ginekolo┼íkog i aku┼íerskog servisa za ┼żene.

.Operativni i ambulantni program Poliklinike Sara-Vita sastoji se od ┼íirokog spektra usluga iz ginekologije i perinatologije, op┼íte i estetske hirurgije. Osoblje Poliklinike ─Źini veoma stru─Źan tim doktora i sestara. Va┼żno je naglasiti da Poliklinika Sara-Vita zahvaljuju─çi stru─Źnosti kao i opremljenosti najsavremenijom opremom, ima mogu─çnost kompletne dijagnostike i lije─Źenja.

Bez obzira na razlog zbog kojeg ste odabrali da posjetite Polikliniku Sara-Vita, mi smo spremni da pru┼żimo najbolji kvalitet medicinske usluge sa punom odgovorno┼í─Źu, povjerenjem i diskrecijom, kako bi bili sigurni da su svi na┼íi pacijenti potpuno zadovoljni sa dobijenom uslugom.

Produ┼żeno radno vrijeme do ve─Źernjih sati omogu─Źava na┼íim pacijentima da dobiju uslugu u vrijeme koje njima najvi┼íe odgovara. Nudimo i mogu─çnost pregleda i konsultacija bez najave, uz garanciju kvalitetne usluge, i visok nivo profesionalizma.

Briga o pacijentu je uvijek na prvom mjestu.

─îinjenica O nama

Operativni i ambulantni program Poliklinike Sara-Vita sastoji se od širokog spektra usluga iz ginekologije i opstetricije, opšte, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

35
Godina iskustva
21.325
Sretnih pacijenata
100%
Zadovoljni

Briga o pacijentu je uvijek na prvom mjestu.

Nazovite nas i zaka┼żite pregled┬á033 973 441

Klijenti O nama

Pozdrav parovi, Istra┼żili smo ─Źitav internet da na─Ĺemo pravu osobu, u svakom slu─Źaju to je barem za nas bila doktorica Emina Pavlovi─ç - Poliklinika Sara Vita u Importanne centru Sarajevo. Doktorica nas je edukovala o svim metodama i mogu─çnostima, te nas savjetovala u vezi cijelog zahvata, gdje smo imali osje─çaj da pri─çamo sa "drugom mamom" a ne samo doktoricom. Profesionalan pristup je omogu─çio intervenciju bez ikakvih komplikacija. Znam koliko smo se mi namu─Źili, pa rekoh da podijelim sa parovima koji upadnu u iste probleme. Sretno. Guma glavu ─Źuva!

Mirjana B.
PACIJENT - Prim. dr Emina Sarajlija-Pavlovi─ç

Doktorica nas je edukovala o svim metodama i mogu─çnostima, te nas savjetovala u vezi cijelog zahvata, gdje smo imali osje─çaj da pri─çamo sa "drugom mamom" a ne samo doktoricom.

Emanuela S.
PACIJENT - Prim. dr Emina Sarajlija-Pavlovi─ç

"Nakon dana┼ínje posjete poliklinici moram da iska┼żem svoje odu┼íevljenje. Stru─Źno, profesionalno i ljubazno osoblje, topla atmosfera i predivan ambijent! Veliko hvala!"

Hidajeta H.
Pacijent - Prim. dr Faruk Haveri─ç

Kako sam ovoga ljeta posjetila Polikliniku Sara-Vita, bila sam, uz ljubaznost osoblja, jako oduševljena njenom opremljenošću najnovijim tehnologijama iz oblasti ginekologije.

Munevera H.
Pacijet - Polikliniku Sara-Vita

Draga doktorice, Emina Sarajlija ┼żelim da vam se zahvalim ┼íto se bili uz mene svih 9 mjeseci moje trudnoce. Nadam se da me se sje─çate, veliki pozdrav.

Ajla Jasmin H.
PACIJENT - Prim. dr Emina Sarajlija-Pavlovi─ç